Skip to content

7. Detta visste ni inte om mig

Oj vad jag bävat inför detta inlägg. Jag skulle så gärna vilja vara en såndär intressant och fascinerande person, men är dessvärre hopplöst ordinär. Kanske till och med snäppet under ordinär? Jag menar, de flesta har ju någon imponerande talang som definierar dem litegrann. Som att kunna måla, sjunga, snickra, spela ett instrument, ha gröna fingrar, hålla på med någon idrott… You catch my drift. Sånt som visar sig efter man lärt känna personen och man får anledning att säga ”jaha, kan du *****?”

Mig har man ingen anledning att någonsin ställa den frågan till, så jag vet inte vad jag möjligtvis skulle skriva i det här inlägget? Nu låter det kanske som att jag dissar mig själv men det är inte avsikten. Jag har många goda egenskaper men dessvärre inga vidare intressanta sådana. Jag får helt enkelt lista några snabbt påkomna fakta om mig själv så låter vi det vara osagt ifall ni redan visste det eller inte.

1. Jag har alltid haft lätt för mig i skolan vad gäller teoretiska ämnen.
2. Trots ovanstående gick jag aldrig klart gymnasiet utan min väg till universitet var folkhögskola och högskoleprovet.
3. De länder jag besökt är Portugal, Norge, Frankrike, Tyskland, Nederländerna och Tjeckien.
4. Jag är expert på att lära mig låttexter men kan inte ta en ton om det så gällde livet.
5. Trots att jag velat pierca och tatuera mig sedan typ 14-årsåldern så blev inte min första piercing förrän jag var 21 och min första tatuering när jag var 25.
6. Jag gick hos talpedagog när jag var liten tills det uppdagades att jag hade en vaxpropp och helt enkelt pratade så som jag hörde. När örat spolats började jag snabbt prata normalt.
7. Jag har en ofta återkommande dröm där jag är i min gamla lägenhet på Kyrkogatan och inser att jag fortfarande har kvar grejer där. Lite möbler, matrester i kylskåpet, någon flyttlåda. Alltid en stress över att flytten inte är helt avklarad (naturligt eftersom vi nu är inne på lägenhet nummer tre efter den flytten…)
8. Det finns ingen hejd över hur mycket jag kan sova. Inte så att jag går omkring och är trött dygnet runt, men inget hejdar mig från att lägga mig på soffan mitt på dagen och sova utan att för den skull ha svårt att sova sen på natten (kan i perioder ha svårt att somna av andra anledningar dock).
9. Jag är väldigt mycket vanemänniska. Ogillar till exempel starkt när någon tagit min plats på bussen.
10. Jag har inte klippt mig på 1½ år. Tog mig aldrig för att ringa frisören i våras och sen har tiden gått.
11. Jag är extremt bra på prokrastinering (se ovanstående punkt för referens).
12. Jag har alltid hårddissat hockey fram tills min mammas sedvanliga hockeysällskap blev sjukskriven och hon tvingade med mig på några matcher. 3-4 besök på ladan och sedan var jag hooked.

Jag tror vi nöjer oss så av den enkla anledningen att jag inte kommer på något mer.

1. Mat jag gillar respektive ogillar
2. Saker jag stör mig på
3. En av mina svaga sidor
4. Mina boenden genom åren
5. Vad är jag rädd för
6. Mina morgonrutiner
7. Detta visste ni inte om mig
8. Vad har jag alltid med mig ut
9. Sätt jag förändrats på de senaste 10 åren
10. Såhär sover jag
11. Mitt favoritdjur
12. Såhär tror jag att jag uppfattas av andra
13. Min garderob
14. Mina 3 favoritsaker i hemmet
15. Favorit-ord/uttryck
16. Rangordna årstiderna
17. Något jag vill bli bättre på
18. Min hemort
19. Detta uppskattar jag hos andra människor

Published inOkategoriserade

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *