Skip to content

6. Mina morgonrutiner

Nu ni! Nu blir det spännande.

Ehm… Ja. Mina morgonrutiner är kraftigt varierande beroende på om jag jobbar eller ej. Är jag ledig eller jobbar kväll så sover jag till allt mellan 07-12, det går inte att förutse vilket. Går inte heller veta när och om jag äter frukost eller om jag duschar eller egentligen någonting. Helt öppet.

Ska jag däremot på jobbet så går bussen antingen 07.25 eller 06.00 och jag är ganska konsekvent med att stiga upp 50 minuter dessförinnan. Kläderna jag ska ha är framtagna och ligger på hallbyrån så dem jag tar med mig in på toan där en gör vad en brukar göra där och därefter borstar hår och tänder. Klär på mig, ger katterna mat och packar ner lunchen i väskan innan jag avvaktar tills det är dags att gå till bussen (brukar gå hemifrån 12 minuter innan avgång). Blir ofta 10-15 min av väntan innan jag går genom dörren och jag skulle kunna sova lite längre, MEN. Jag är ju tidspessimisternas drottning och är fullkomligt beroende av tidsmarginaler. Finns säkert många som har svårt att förstå detta behov men låt mig då klargöra att jag aldrig någonsin är sen. Visst, det kan hända något så att en buss är sen eller så, men jag tror ärligt talat inte att jag någonsin varit sen till något där det har varit mitt fel? Aldrig försovit mig. Aldrig missat en buss.

Jag vet inte riktigt vad mer som kan inrymmas i detta inlägg? Frukost är väl en för andra vanlig morgonrutin som jag själv aldrig lyckats anamma. Har under perioder försökt då ju detta ska vara så himla livsavgörande men nä, det är inte för mig. Möjligtvis på hotell där en har chans att äta igen lite pengar samt har möjlighet att ta lite av varje. Men annars inte.

 

1. Mat jag gillar respektive ogillar
2. Saker jag stör mig på
3. En av mina svaga sidor
4. Mina boenden genom åren
5. Vad är jag rädd för
6. Mina morgonrutiner
7. Detta visste ni inte om mig
8. Vad har jag alltid med mig ut
9. Sätt jag förändrats på de senaste 10 åren
10. Såhär sover jag
11. Mitt favoritdjur
12. Såhär tror jag att jag uppfattas av andra
13. Min garderob
14. Mina 3 favoritsaker i hemmet
15. Favorit-ord/uttryck
16. Rangordna årstiderna
17. Något jag vill bli bättre på
18. Min hemort
19. Detta uppskattar jag hos andra människor

Published inOkategoriserade

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *