Skip to content

Pineapple pie with non sour creme fraiche

Ibland är ju hjärnan fantastisk. När jag vaknade idag (efter en låååååång sovmorgon) så hade jag resterna av en dröm som låg och lurade i medvetandets periferi. Någon timme senare kom jag plötsligt ihåg den; jag hade drömt om creme fraiche. Eller rättare sagt att jag letade efter creme fraiche till en ananaspaj men när jag till slut hittade det så hade den surnat 🙁

Efter denna dröminsikt så var ananaspajsuget omedelbart. Därför var det nästan för bra för att vara sant när jag upptäckte att vi hade samtliga ingredienser hemma!? Från vaniljglass att servera den med  till icke-surnad creme fraiche som inte var ringmärkt till något annat. Jag gjorde det enda vettiga och tog det som ett tecken från ovan.

Så! Nu blir det hockey och ananaspaj med glass. Perfekt kväll.

Published inOkategoriserade

2 Comments

  1. Men herregud så gott! Hur länge sen är de t inte sen man fick berika smaklökarna med en ananaspaj av bästa sort. Blir ju något avis här… Jag antar den var lika god som den ser ut att vara?

    • Christina Christina

      Den var gudomlig 😀 rekommenderar alla att baka den bums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *