Skip to content

Något kom emellan

Någon som vill gissa varför det har ekat tomt här i en dryg vecka? Har jag haft fullt upp? Har jag jobbat så hårt att jag inte orkat göra mer än att ligga horisontellt den lilla lediga tid som funnits kvar? Nä, inte direkt. Visst var det några stressiga dagar förra veckan med mycket jobb och hockey på hemmaplan men jag var de facto ledig lördag, söndag och måndag. Igår var jag på kurs här i stan plus hade några jobbärenden och idag och imorgon är jag ledig inför jobbhelg. Massor med tid att blogga på ju!? Absolut. Om man inte hittat något annat produktivt att lägga tiden på. Till exempel att man laddat hem sims 4 ”bara för skojs skull” och sedan blivit mer engagerad än planerat och lagt nästan all sin lediga tid på det… Sånt som händer. Men för stunden är jag faktiskt lite less så plötsligt blev det lite tid för bloggen. Ska se om jag till och med förmår mig att beta av något mer ämne på listan.

Published inOkategoriserade

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *