Skip to content

The list – When everything else fails

Jag gillar verkligen ingenting av det jag skriver just nu. Jag påbörjar inlägg, skriver några meningar, suddar, skriver igen, inser att det inte blir som jag tänkt mig också raderas det alternativt hamnar i utkast. Jag skulle kanske behöva något fast ämne att skriva utifrån, så tanken slog mig om en sådan 30 dagars bloggchallenge. Inte att avverka ett ämne varje dag för det fungerar inte med mitt schema, men att ändå beta av samtliga en efter en i mån av tid. Kanske slänga in något annat inlägg emellan ifall inspirationen skulle behaga uppenbara sig?
Det svåra är ju då att lista 30 ämnen när man har problem att ens komma på ett… Men eftersom jag sätter reglerna så kan vi lika gärna säga att det blir 19 ämnen. Ja, så gör vi. Ett ihopplock av andras listor samt några egna bidrag generar följande lista med ämnen att beta av:

1. Mat jag gillar respektive ogillar
2. Saker jag stör mig på
3. En av mina svaga sidor
4. Mina boenden genom åren
5. Vad är jag rädd för
6. Mina morgonrutiner
7. Detta visste ni inte om mig
8. Vad har jag alltid med mig ut
9. Sätt jag förändrats på de senaste 10 åren
10. Såhär sover jag
11. Mitt favoritdjur
12. Såhär tror jag att jag uppfattas av andra
13. Min garderob
14. Mina 3 favoritsaker i hemmet
15. Favorit-ord/uttryck
16. Rangordna årstiderna
17. Något jag vill bli bättre på
18. Min hemort
19. Detta uppskattar jag hos andra människor

Published inOkategoriserade

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *