Skip to content

Personalkonferens med tillhörande bak

Om ni visste hur många inlägg jag påbörjat för att sedan bara radera dem. Har provat allehanda olika ämnen men kan tydligen inte förmå mig skriva något som lever upp till min egna standard. Har jag ovetandes höjt standarden eller är jag bara inne i en kass skrivarperiod? Ingen vet.

För tillfället multitaskar jag lite och försöker parallellt med bloggandet hitta något trevligt recept. Jag har nämligen tagit på mig att baka till veckans PK. Vad är en PK? kanske ni tänker. Jo, det är en helt vanlig APT förutom att den tar plats i Burträsk – saker går lite långsammare där. Så vi harvar på med våra personalkonferenser medan resten av världen gått vidare till arbetsplatsträffar.
OBS! Kan ej styrka sanningshalten i detta, bara en känsla jag har utifrån att jag aldrig hört någon utanför mitt jobb kalla en APT för PK. Dock viktigt att komma ihåg i dessa fake news-tider; en personlig erfarenhet är inte grund för ett så brett antagande. Vårda din källkritik osv.

I alla fall. Det kanske låter mer prestigefyllt än vad det är att ta på sig att baka, som om det vore en helgad uppgift som ska tas på största allvar. Att en dålig kaka är grund för uppsägning. Egentligen är det mer att på mitt jobb gillar vi generellt både att baka och att fika och därför brukar någon alltid ta med något. Ingen inbördes turordning eller något sådant, man bara gör en liten hojt om att jag tar fika den här PK’n sen är det inte mer med det. MEN, det hindrar ju inte en från att vilja göra något gott. I mitt fall är det även en fördel ifall det är tamedpåbussen-vänligt.

Ja… Det var alltså sagan om bakning och PK.

Published inOkategoriserade

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *